Informatie

Onze producten worden gemaakt in India. Wij hebben een kleine groep vaste leveranciers, die wij frequent bezoeken, zodat wij ook echt weten met wie wij in zee gaan. Misschien leuk om iets van de achtergrond te weten.

                                 

In de winkel van Vimal is het idee ontstaan om met Maii te starten. Hij is leverancier van onze wikkelrokken en zijden tasjes. Deze zijn gemaakt van gerecyclede sari's. Vimals familie is ook een beetje 'van ons'. Er wordt goed voor ons gezorgd en Sushma, zijn vrouw, wil het liefst dat wij iedere dag bij haar komen voor haar (fantastische!) lunch.

 

                                                                        

Shakeel maakt onze hoofdlijn van tassen, zoals de Sabbag, Shopper en de Bababag. Al deze produkten worden gemaakt van schaaps- en rundleer en hebben een mooie gekleurde leren binnenkant. Ze zijn in ontelbare kleuren en combinaties te koop. Het leer wordt op plantaardige basis geverfd. De tassen die Shakeel voor ons maakt zijn eigen ontwerp van Maii.

 

                              

 Jaan (Venktesh) Sharma is de drijvende kracht in het bedrijf wat hij samen met zijn broers, Banti, Manish en Johnny runt. Zij maken onze tassen van rest stukken- en gerecycled leer. Het leer is daardoor niet altijd 100% perfect, maar dat heeft z'n charme. Zij maken oa onze Rangbag, Laptopbag, het Tasje en portemonnees.

 

Terwijl wij 'zaken' doen speelt Bob met Goon-Goon, dochter van de oudste broer.